You are currently viewing GES show i Stockholm

GES show i Stockholm

UPPDATERAD!

Stanna världen en stund heter showen som sätts upp på Circus hösten 2020. Köp biljetter med hotellpaket redan nu hos oss på stockholmsresor.se Biljetterna till GES krogshow i Göteborg sålde otroligt bra och vill ni vara säker på att uppleva evenemanget i Stockholm bör ni passa på och köpa biljetter tidigt.

Vad är GES?

Anders Glenmark, Thomas Orup Eriksson och Niklas Strömstedt som är personerna bakom GES gjorde en hyllad återföreningsturné för några år sedan och nu under våren 2020 kör de sin hyllade krogshow Stanna världen en stund, på Gothia Towers i Göteborg. Alla tre hade framgångsrika solokarriärer under slutet på 80-talet och 90-talet och gjorde tillsammans superhiten NÄR VI GRÄVER GULD I USA. Låten som summerade svenska landslagets framgångar i fotbolls VM i USA 1994 och som förknippas med bronsmedaljen som Brolin, Dahlin och de övriga fotbollsgrabbarna vann.

Showen kommer ta med dig på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

…kan man läsa på GES hemsidaGES hotellpaket stockholmsresor

Nu är det äntligen dags att återstarta med nya konserter i Stockholm. Boka era GES biljetter och hotellpaket här.

Lämna ett svar