Födelsedagsfest, möhippa eller nöjesresa.  Är ert sällskap mer än 10 personer låt oss inspirera och vägleda er med vårt breda utbud av evenemangspaket.
Stockholmsresor har färdiga paketlösningar för grupper men även en gedigen erfarenhet av att skäddarsy paketlösningar efter kundens önskemål.

Stockholmsresors företagsbokning arrangerar kick-offer, kundevent och mötesrrangemang för företag och föreningar i samarbete med Sveriges ledande evenemangsproducenter, hotellkedjor och mötesarrangörer.
Förtagsbokningar/förfrågningar besvaras med offert inom 12 timmar.

Bokningsförfrågan Grupp & Företag
Välj det alternativ som passar er bäst eller låt oss ge er ett förslag.
Förfrågan besvaras senast inom 12 timmar.
×

Varukorg

Menyer Wallmans Salonger

 

-KÖTT-

Starter
BRÖD MED RÖROR
Färskost, soltorkad tomat & vispat smör
BASILIKA & TOMATTORTELLINI
med purjolök & parmesanskum

Main
OXFILÉ
med primörer, potatisconfit, jambo-vitlök & kalvfond

Dessert
CHOKLADMOUSSE
med kokos & exotiska frukter

-HAV-

Starter
BRÖD MED RÖROR
Färskost, soltorkad tomat & vispat smör
BASILIKA & TOMATTORTELLINI
med purjolök & parmesanskum

Main
LAX & MUSSLOR
med rotfrukter, bovetenudlar, rostad tomat & räksås

Dessert
CHOKLADMOUSSE
med kokos & exotiska frukter

-VEG-

Starter
BRÖD MED RÖROR
Färskost, soltorkad tomat & vispat smör
BASILIKA & TOMATTORTELLINI
med purjolök & parmesanskum

Main
INDISK PANEER

med potatisconfit, primörer, jambo-vitlök & sesamdressing

Dessert
CHOKLADMOUSSE

med kokos & exotiska frukter

Stockholms rockigaste show

House of rock

Här får ni Stockholms ösigaste kväll. Det blir rock i alla dess former medans ni serveras en grym trerättersmiddag av våra artister som dessutom underhåller er med både humor och musik. Självklart fortsätter kvällen med både karaoke och nattklubb efter showen.

Biljett inklusive trerättersmeny, entré till nattklubben och garderob.

Hotellpaket Golden Hits. Från 1095 Kr
Hotellövernattning på centralt Stockholmshotell inklusive frukost. Biljett till Golden Hits inklusive trerättersmeny, show, entré till nattklubben och garderob.

Öppnar. 17:30
House of Fun : Ankomstid 18:15
Rockshowen : Ankomstid 18:45
Showerna håller på till ca 22:30
Nattklubben stänger 03:00

Show från 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög. Efter showens slut tar nattklubb vid och då får inga gäster under 18 års ålder vistas i lokalerna. Nattklubbens åldersgräns är 23.

Menyer Golden Hits

Ange menyval i meddelandefältet i slutet av bokningen.

SHOWMENY

Bisque på skaldjur
Handskalade räkor, forellrom & sjökorall i en krämig soppa.

Oxfilé Tournedos
Potatisbakelse med örter, Sveciaost, bakad tomat
& demi-glace.

Golden trio
Variation av tre små desserter.

VEGETARISK SHOWMENY

Jordärtskockssoppa
Krispiga betor, surdegskrutonger, krasse & vitlökscrème.

Veggie Terrine
Portabello, Västerbottensost, potatiskrutonger,
rökt morot, rödbetspuré & örter.

Golden trio
Variation av tre små desserter.

Forever Piaf – Musikalen

Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…
Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.
För manus, översättning av sångtexter, och regi står Rikard Bergqvist.
Musikaliskt ansvarig: Kristofer Nergårdh
Scenografi: Mats Sahlström
Ljusdesign: Raimo Nyman
Koreograf: Annika Lindqvist
Kostym: Sanna Nyström
Mask: Erika NicklassonRollista:
Beata Ernman: Edith Piaf
Malena Ernman: Edith Piaf
Björn Kjellman: Louis Leplée, Raymond Asso, Jean Cocteau, Jacques Pills mfl.
I övriga roller:
Anna-Maria Hallgarn, Jesper Sjöberg, Fredrik Wentzel, Rikard Björk mfl.
Föreställningen är ca 90 min utan paus.
Hotellpaket med biljett från 1095 kr.

GES – STANNA VÄRLDEN EN STUND
CIRKUS STOCKHOLM

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.
Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia.
Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.
Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!
Succe´gruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, den 24 september 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.

Åldersgräns: 18 år, (13 år i målsman)
Längd: ca 90 min, ej paus

Showen presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.

 

Evenemangsbeskrivning

Magnus Uggla kommer tillbaka till Stockholm och avslutar sin hyllade hitshow med ytterligare 20 föreställningar.

Den 11 oktober 2018 hade Magnus Uggla premiär på Göta Lejon med ”Varning på Stan nu mår Kung i Baren illa igen”. På publikens begäran gjorde Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Efter 110 slutsålda föreställningar flyttade showen vidare till Rondo i Göteborg där den nu går för fulla hus. På allmän begäran kommer nu showen tillbaka till Göta Lejon våren 2020 och avslutar sitt segertåg.

Manus & Regi: Rikard Bergqvist

Föreställningens längd ca 1,45 h. Ingen paus.

Spelas på Göta Lejon 2020-01-17 – 2020-02-15.
Biljettkategorier
A. Främre parkett rad 1-18 och främre balkong rad 1-3.
B. Bakre parkett rad 19-24 + balkong rad 4-13.
Göta Lejon öppnar 2 timmar innan evenemangets start.

Evenemangsbeskrivning

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades

Pernilla Wahlgren har Hybris

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Arrangör: Lifeline
Längd: 1h 40min

Mamma Mia! The Party…

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till Mamma Mia! The Party…

Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Välkomna!

Den 20 januari 2016 var det världspremiär på Tyrol för ytterligare ett steg i succén MAMMA MIA!
Tyrol på Djurgården i Stockholm är ombyggt och förvandlat till en grekisk taverna med kapacitet för 450 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum. Ordinarie biljett inkluderar show, Medelhavsinspirerad meny (dryck tillkommer) och garderob,  Show och meny ingår i samtliga biljettkategorier. Entrétiden står på din biljett. Längd: Räkna med minst 4 tim men sen är det upp till dig själv hur länge du vill vara kvar på festen. Alla personer i din bokning placeras tillsammans.  Bordsplaceringen är klar när ni anländer.

 

GOLDEN HITS – HOUSE OF FUN
Golden Hits, Stockholm
Kungsgatan 29

Golden Hits nya show House of Fun tar med dig på en nostalgisk resa bland hits från hela världen. Det blir fighting spirit, glitter, pop och disco. Det finns något för alla, vare sig du diggar smörballader eller Rock n’ Roll! Vi har en grym meny som ger epitetet fun dining en annan dimension.

Hotellpaket Golden Hits. Från 1095 Kr
Hotellövernattning på centralt Stockholmshotell inklusive frukost. Biljett till Golden Hits inklusive trerättersmeny, show, entré till nattklubben och garderob.

Öppnar. 17:30
House of Fun : Ankomstid 18:15
Rockshowen : Ankomstid 18:45
Showerna håller på till ca 22:30
Nattklubben stänger 03:00

Show från 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög. Efter showens slut tar nattklubb vid och då får inga gäster under 18 års ålder vistas i lokalerna. Nattklubbens åldersgräns är 23.

Wallmans Salonger – Stockholm

 

WITH LOVE FROM WALLMANS

Succén är tillbaka! I höstas gick premiären för vår nya show av stapeln och har mottagits med stående ovationer. Nu slår vi upp portarna till en sista spelperiod av denna fullträff, givetvis tillsammans med en helt ny, specialkomponerad och lyxig flerrättersmeny. Under hela våren kommer kärleken flöda på Wallmans och en kväll hos oss lämnar ingen oberörd. Boka din upplevelse nu!

Boka en lyxig kväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

Förgyll året med ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

 

Speltid: ca 4 timmar

Spelperiod: 2020-01-17 – 2020-06-13

Åldersgräns: 18 år

 

Ola Salo – It takes a fool to remain sane

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta.

Plötsligt stod Ola Salo där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.

Den 24 januari hade Ola premiär för sin första egna show, på Rondo i Göteborg. Det blev en stor succé och föreställningen hyllades till skyarna av både publik och kritiker. Showen spelas på Rondo våren 2019 fram tom 4 maj. Efter ett kort sommaruppehåll gör succéshowen ett exklusivt gästspel på två helger, med premiär den 6 september på Malmö Arena. Därefter flyttas showen vidare till Stockholm och Hamburger Börs, där den spelar hela hösten tom den 21 december.

Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets kanske mest karismatiska liveartist!

ART – ett komiskt drama

ART, Rival  Stockholm, med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson i rollerna.  

ART, som bland annat satts upp otalet gånger både på Broadway och West End, är skriven av den flerfaldigt prisbelönta pjäsförfattaren Yasmina Reza och regisseras den här gången av Edward af Sillén.

Pjäsen har vunnit priser i både Tony Awards och Molière Awards, och även kammat hem Laurence Olivierpriset för ”bästa komedi”.

Regissören Edward af Silléns egna ord om pjäsen:
”Vad händer om ett enkelt, jäkla konstverk får tre bästa vänner att plötsligt ifrågasätta varandras smak och värderingar? Kan de fortsätta att vara vänner? ART har varit en personlig favoritpjäs under fler år än jag kan minnas. Det är en explosiv en-aktare som kastar publiken mellan skratt och eftertanke. Jag tycker det är modern teater när den är som bäst. Här och nu. Relaterbar och äkta

Längd: 90 min utan paus

En värsting till syster

Musikal, Chinateatern Stockholm

Nu kommer äntligen feelgood musikalen En värsting till syster till Sverige. Premiären äger rum den 11 september på China Teatern. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”.  För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

Det är julen 1977 och discodivan Deloris van Cartier (Gladys Del Pilar) drömmer om att bli en ny Donna Summer. I stället blir hon oväntat vittne till ett brutalt mord, iscensatt av sin oberäknelige ”pojkvän”, klubbägaren Curtis Jackson (Karl Dyall). Polisen Eddie Souther (Kim Sulocki) övertalar Deloris att vittna mot Curtis och lovar henne i gengäld en helt ny och skyddad identitet fram till rättegången. Vad Deloris inte förväntat sig är att hennes nya identitet är som nunna i det sällsynt stränga och påvra klostret Queen of Angels, där Abbedissan (Suzanne Reuter) styr med järnhand. Men inte ens Abbedissan kan undgå att oroas över det faktum att nunnekören under ledning av Syster Maria Lazarus (Charlott Strandberg) låter så illa att antalet besökare vid gudstjänsterna närmar sig noll, vilket i praktiken hotar hela klostrets existens.

Deloris ser sin chans att visa vad hon går för som musiker och lyfter med hjälp av bland annat den ständigt optimistiska Syster Maria Patrick (Birgitta Rydberg) kören till himmelska höjder. Och inte bara himmelska, ibland hamnar nunnornas power gospel farligt nära de alltmer populära discorytmerna och det är verkligen inte alls vad Abbedissan tänkt sig.

En maktkamp utspelar sig inne i klostret samtidigt som Curtis Jackson och hans gäng börjar ana var polisen gömt Deloris. Vad Curtis dock inte räknar med är det starka systerskap som råder i klostret och som även Deloris blivit en uppskattad del av. För när alla systrarna släpper loss sina stämmor tillsammans -då kan allt hända- och gör det i denna fartfyllda, medryckande och gudomligt roliga musikal.

 

Häxorna i Eastwick

Musikal, Cirkus Stockholm

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm.
Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019. Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.
De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar?
En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Längd: 2h 35min ink paus
Svensk översättning: Edward af Sillén och Daniel Réhn

Information om Musikalen Så som i Himmelen

Musikal, Oscarsteatern Stockholm

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med ”Gabriellas sång” från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira. Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman (alternerar i rollen)*, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl. Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Kajsa Reingardt, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.