You are currently viewing Hotellpaket till Jesus Christ Superstar

Hotellpaket till Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar i Stockholm

Peter Jöback och Ola Salo gör Jesus Christ Superstar tillsammans under början av 2022. Köp biljetter med hotellpaket i Stockholm redan nu hos oss på stockholmsresor.se Biljetterna till musikalen har redan sålt otroligt bra och vill ni vara säker på att uppleva evenemanget måste ni skynda er innan biljetterna tar slut.

JCS är en musikal eller rockopera från 1970 av Andrew Lloyd Webber med texter av Tim Rice. Det var deras andra musikal de skapade tillsammans när Andrew Lloyd Webber endast var 22 år gammal och den blev direkt en omedelbar succé.

Tidigare föreställningar med musikalen

Sverige var tidiga med att sätta upp Jesus Christ Superstar i Scandinavium redan i februari 1972, då med en ung Agnetha Fältskog som Maria Magdalena strax innan hon slog igenom med ABBA. Här blev det också en stor framgång med svenskt publikrekord och slutsålda biljetter. Det medförde att musikalen åkte på turné till ett flertal andra städer, bland annat Stockholm och Örebro.

Peter Jöback och Ola Salo

Peter Jöback spelar Jesus och Ola Salo gör rollen som Judas i denna uppsättning, vilket är ovanligt för Ola då han spelade Jesus i den svenska nyöversättningen från 2008 på Malmö Opera.

Expressen skriver:

Fantastiskt kul. Vi är enormt taggade. Så roligt att äntligen få göra en föreställning ihop med Peter. Det har jag aldrig fått möjlighet att göra fast att vi känt varandra i över 25 år. Det känns superspännande – och för mig personligen, spännande att få kliva in i en ny roll, säger Salo, som gjort den senaste svenska översättningen av rockmusikalen.

Till Aftonbladet säger de:

– Det fanns till och med en galen tanke om att vi skulle byta varannan kväll, berättar Ola Salo.
– Jag var öppen för att göra båda, men jag har haft en dröm om det här hela tiden och du har redan gjort Jesus… så ”back off”!, säger Peter Jöback skämtsamt till sin motspelare.

Jöback är vida känd i musikal-sverige som fantomen i Phantom of the opera i London, men som för några år sedan också gick på Circus i Stockholm

Evenemanget kommer till Stockholm

Den 17: mars kommer musikalen till Stockholm efter att då ha pågått sedan premiären 28:e Januari i Helsingfors. Det är planerat för 4 st föreställningar men det har redan pratats om extraföreställningar på grund av det massiva publiktrycket efter biljetter.

Här är datumen som finns tillgängliga med hotellpaket i stockholm:

Passa på att njuta av denna fantastiska musikal med några av landets största och bästa artister på scen!

Lämna ett svar