You are currently viewing Peter Jöback förlänger Häxorna i Eastwick

Peter Jöback förlänger Häxorna i Eastwick

Succén är total för musikalen Häxorna i Eastwick som spelas på Circus i Stockholm. Det har spelats föreställningar varje torsdag, fredag, lördag och söndag hela hösten och nu är det klart att evenemanget får en förlängning under våren 2020. Minst till slutet av februari kommer föreställningen att spelas. Häxorna i Eastwicks sista evenemangsdatum, är nu satt till 29 februari. Vi på stockholmsresor har biljetter och hotellpaket till Häxorna i Eastwick och alla föreställningar.

Musikalen bygger på filmen från 80-talet med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i huvudrollerna som var en stor succé. I denna föreställning på Circus i Stockholm spelas samma roller av

  • Peter Jöback
  • Linda Olsson
  • Kayo
  • Vanna Rosenberg

Även Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord har betydande roller i detta storslagna evenemang.

Peter Jöback spelar rollen som den förföriske man samtidigt ondskefulle Darryl van Horne som med sin dragningskraft får de tre småstadskvinnorna på fall. Plötsligt har oanade krafter släppts lösa, krafter som kan leda till vad som helst…

Peter Jöback är känd för många musikalroller, men kanske mest för huvudrollen i Andrew Lloyd Webbers musikal Phantom of the Opera. Den rollen spelade han på West End i London, Broadway i New York och här i Stockholm på Circus med lysande recensioner. Han har faktiskt spelat en annan roll i musikalen Häxorna i Eastwick vid ett tidigare tillfälle. År 2000 gjorde föreställningen världspremiär på West End i London. Då spelade en ung Peter Jöback pojken Michael, som i denna uppsättning av evenemanget spelas av Hjalmar Freij.

Häxorna i Eastwick har fått lysande recensioner från alla håll

En enig presskår har hyllat föreställningen som ett storslaget arrangemang under hela hösten och nu finns alltså chansen att se musikalen även under våren 2020.

Jöback fullkomligt lysande – DN
En fest för ögonen – Aftonbladet
Mycket hög kvalitet – P1
Oerhört proffsigt framfört – SvD
Mycket imponerande – Expressen

Passa på att köpa evenemangsbiljetter med hotell i Stockholm från oss på stockholmsresor.se

Lämna ett svar